FEEST tot in het kleinste detail

bar huren twente

Wilt u een bar huren in Twente? Dat kan bij RS horeca- en party verhuur in Twente. Wij verhuren verschillende soorten bars voor elke gelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bar huren Twente

Voor allerlei feesten en evenementen in Twente kunt u bij ons terecht voor de verhuur van een bar. Wij hebben verschillende soorten bars in ons assortiment die u bij ons kunt huren. U kunt hierbij denken aan:

  • Carino bar
  • Bar “Garmisch” kersen
  • Lounge bar wit, incl LED verlichting
  • Avantgarde bar antraciet
  • Buffetbar

De bar die u bij ons in Twente kunt huren is in veel gevallen verkrijgbaar met bijvoorbeeld een bovenbouw, achterkast en/of koeling. Ook is het mogelijk om bijbehorende producten te huren, zoals een tafeltap, lekblad, aan- en afvoerslang etc. Wanneer u van plan bent om een bar bij ons in Twente te huren, geven we u graag advies over welke bar het meest geschikt is voor uw feest of evenement. Wij weten precies welke verhoudingen nodig zijn en hoeveel extra glaswerk of bijvoorbeeld koelkasten u nodig heeft. Uiteraard kunt u deze producten ook bij ons in Twente huren.

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen. Wanneer u een bar bij ons in Twente wilt huren, kunnen wij u ook verder helpen met de overige horeca benodigdheden. Wij verhuren namelijk ook tenten, heaters, verlichting, meubilair en meer. Gaat u binnenkort een feest of evenement organiseren? Bij ons in Twente bent u aan het juiste adres voor het huren van horeca- en partybenodigdheden!

Vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een bar en eventuele extra producten. Voor vragen of meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen in Twente via nummer: 0541 – 35 23 31. Wij horen graag van u!