FEEST tot in het kleinste detail

bar huren

Bar huren? Bij RS horeca- en party verhuur kunt u voor al uw feesten en evenementen een bar huren. Wij verhuren verschillende soorten bars. Naar welke bar u ook op zoek bent, bij ons bent u aan het juiste adres! Gaat u binnenkort een feest geven of wilt u een evenement organiseren? En bent u op zoek naar een bedrijf waar u horecabenodigdheden kunt huren, zoals een bar? Wij verhuren voor elke gelegenheid een breed scala aan horecabenodigdheden. U kunt hierbij denken aan:

Bar huren

Wij verhuren veel producten en wij bieden u een totaaloplossing op maat. Wanneer u een bar wilt huren kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten bars. Zo verhuren wij bars met een achterkast, bovenbouw of inclusief koeling. Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een lounge bar of een avantgarde bar. Wij informeren en adviseren u graag over welke bar u het beste kunt huren voor uw evenement.

Ons assortiment is altijd up-to-date en volgens de laatste trends. Huurt u bij ons een bar, dan huurt u een goede bar die aan alle eisen voldoet. Wij leggen u uit hoe de bar werkt en kunnen u meer vertellen over eventuele extra benodigdheden. Denk hierbij aan glaswerk, lekbladen, aan- en afvoerslangen etc. Wanneer u een bar bij ons wilt huren, dan kunt u voor deze extra producten ook bij ons terecht.

Wilt u een bar huren? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een bar naar keuze! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0541 – 35 23 31. Voor elk evenement denken wij graag met u mee en zullen we er alles aan doen om uw wensen te realiseren, tot in het kleinste detail!